fbpx
Analyseer je statistieken voor een betere marketing

De marketingwereld is zeer levend en verandert zeer snel. Er komen voortdurend nieuwe marketing trends, technologieën en tactieken bij. Van alles wordt er data bijgehouden. En data betekent info, wat gelijk staat aan statistieken. Daarom is het van groot belang dat jij als bedrijf altijd op de hoogte blijft. Natuurlijk wil je als bedrijf nooit achterstaan op jouw concurrenten.

Maar hoe ga je dit aanpakken?

SEO

SEO (Search Engine Optimization)

Als je goed vindbaar wilt zijn, moet je website bovenaan de zoekresultaten staan. Dit doe je aan de hand van keywords, dus moet je SEO gaan toepassen. Door een keyword analyse kan je uitzoeken welke keywords trending zijn en goed van pas komen. Hiervoor heb je verschillende tools om te kijken wat het beste uitpakt op je bedrijf. Hoe beter je website scoort voor keywords, des te meer kans je hebt dat mensen je website bezoeken.

Social media

Alles op social media word bijgehouden. Wat je bezoekt, op welke tijdstip je het meest actief bent, wat je regelmatig bekijkt… Deze informatie is zeer belangrijk voor jou als bedrijf. Aan de hand van deze informatie kan je je algoritme verbeteren. Deze informatie kan je terug vinden bij je statistieken.

Statistieken voor Instagram/Reels

Alles bij elkaar genomen hebben wij een rijkdom aan statistieken. En aan de hand van deze statistieken en informatie kan je inspelen op uw klanten.

En vergeet niet.
STATISTIEKEN = DATA! 

Andere leuke artikels

User Generated Content: wat en waarom?

User Generated Content: wat en waarom?

User generated content (UGC) is een krachtige tool geworden voor merken om dicht bij hun community te staan, vertrouwen op te bouwen en hun engagement rate te verhogen. UGC is elke vorm van content - zoals foto's, video's, reviews, testimonials, social media posts en...

Alles over de tone-of-voice van je bedrijf!

Alles over de tone-of-voice van je bedrijf!

Een sterke positionering van je bedrijf binnen de doelgroep begint met het bepalen van de juiste tone of voice. Maar wat houdt tone of voice precies in en waarom is het zo essentieel voor effectieve marketing? In deze blogpost verkennen we de definitie van tone of...