fbpx
Een greep uit onze succesverhalen

We hebben in ons, relatief jong bestaan, al verschillende succesverhalen geboekt. In onderstaande video zie je enkele getuigenissen uit diverse sectoren.

Zo spreekt Carl Van Gorp, van LMJ Construct, over de successen die zij hebben behaald in de eerste 6 maanden van onze samenwerking. Ze zagen hun naamsbekendheid stijgen en hun offertes verdriedubbelen.

Stefaan Janssens van Janssen en Janssen Vastgoed spreekt over de samenwerking die ondertussen al langer dan 2 jaar duurt. Bij Janssen en Janssen vastgoed helpen wij met heel hun marketing, voor al de kantoren, verspreid over heel Vlaanderen. Na diverse samenwerkingen en teleurstellingen hebben ze bij Janssen en Janssen een totaalpartner gevonden die samen met hun resultaten boekt.

Tenslotte spreken we ook met Jan Cools, van de Kaasboerin. Deze HoReCa-zaak organiseert zo’n 20 evenementen per maand. Zij zitten constant gevuld dankzij een effectieve reclame-strategie op Social Media.

Luister niet naar onze woorden, maar naar die van onze klanten en ontdek waarom onze klanten onze beste ambassadeurs zijn!

Andere leuke artikels

Alles over de tone-of-voice van je bedrijf!

Alles over de tone-of-voice van je bedrijf!

Een sterke positionering van je bedrijf binnen de doelgroep begint met het bepalen van de juiste tone of voice. Maar wat houdt tone of voice precies in en waarom is het zo essentieel voor effectieve marketing? In deze blogpost verkennen we de definitie van tone of...

Waarom cases en testimonials op je website en social media?

Waarom cases en testimonials op je website en social media?

Op zoek naar afwisselende content voor je social media of website? Post testimonials en cases! Je website is het visitekaartje van je bedrijf. Het is vaak de eerste plaats waar potentiële klanten gaan kijken of terechtkomen. Ook je social media-profielen zijn één van...

Optimaal profiteren van Black Friday en Cyber Monday? 7 tips

Optimaal profiteren van Black Friday en Cyber Monday? 7 tips

Black Friday en Cyber Monday behoren tot de meest lucratieve shoppingperiodes van het jaar. Of je nu een e-commercebedrijf runt of een kleine zelfstandige bent: dit is de uitgelezen kans om je omzet te verhogen en je klantenkring uit te breiden! In deze blogpost...