fbpx
Een greep uit onze succesverhalen
Team van marketingexperts in Hasselt

We hebben in ons, relatief jong bestaan, al verschillende succesverhalen geboekt. In onderstaande video zie je enkele getuigenissen uit diverse sectoren.

Zo spreekt Carl Van Gorp, van LMJ Construct, over de successen die zij hebben behaald in de eerste 6 maanden van onze samenwerking. Ze zagen hun naamsbekendheid stijgen en hun offertes verdriedubbelen.

Stefaan Janssens van Janssen en Janssen Vastgoed spreekt over de samenwerking die ondertussen al langer dan 2 jaar duurt. Bij Janssen en Janssen vastgoed helpen wij met heel hun marketing, voor al de kantoren, verspreid over heel Vlaanderen. Na diverse samenwerkingen en teleurstellingen hebben ze bij Janssen en Janssen een totaalpartner gevonden die samen met hun resultaten boekt.

Tenslotte spreken we ook met Jan Cools, van de Kaasboerin. Deze HoReCa-zaak organiseert zo’n 20 evenementen per maand. Zij zitten constant gevuld dankzij een effectieve reclame-strategie op Social Media.

Luister niet naar onze woorden, maar naar die van onze klanten en ontdek waarom onze klanten onze beste ambassadeurs zijn!

Andere leuke artikels

Waarom content marketing essentieel is voor de leadgeneratie

Waarom content marketing essentieel is voor de leadgeneratie

In de wereld van marketing is leadgeneratie een cruciaal onderdeel van het succes van een bedrijf. Het is de kunst van het aantrekken en converteren van geïnteresseerde prospects naar potentiële klanten. Content marketing is een van de belangrijkste tools die...

Van aarde redden tot fotogenieke momenten: onze unieke teambuilding

Van aarde redden tot fotogenieke momenten: onze unieke teambuilding

Als jong marketing agency proberen we altijd onze grenzen te verleggen en ons te onderscheiden van andere agencies. Om dit te bereiken is het belangrijk om regelmatig tijd te nemen om als team samen te werken, te ontspannen en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Onze...

LMJ Construct staat in de pers!

LMJ Construct staat in de pers!

IM Creative Marketingbureau Als marketingbureau helpen we bedrijven hun doelgroep te bereiken en hun merk te versterken door middel van effectieve marketingstrategieën. Bij LMJ Construct hebben we ons gericht op het vergroten van hun zichtbaarheid in de bouwsector en...