fbpx
Een greep uit onze succesverhalen

We hebben in ons, relatief jong bestaan, al verschillende succesverhalen geboekt. In onderstaande video zie je enkele getuigenissen uit diverse sectoren.

Zo spreekt Carl Van Gorp, van LMJ Construct, over de successen die zij hebben behaald in de eerste 6 maanden van onze samenwerking. Ze zagen hun naamsbekendheid stijgen en hun offertes verdriedubbelen.

Stefaan Janssens van Janssen en Janssen Vastgoed spreekt over de samenwerking die ondertussen al langer dan 2 jaar duurt. Bij Janssen en Janssen vastgoed helpen wij met heel hun marketing, voor al de kantoren, verspreid over heel Vlaanderen. Na diverse samenwerkingen en teleurstellingen hebben ze bij Janssen en Janssen een totaalpartner gevonden die samen met hun resultaten boekt.

Tenslotte spreken we ook met Jan Cools, van de Kaasboerin. Deze HoReCa-zaak organiseert zo’n 20 evenementen per maand. Zij zitten constant gevuld dankzij een effectieve reclame-strategie op Social Media.

Luister niet naar onze woorden, maar naar die van onze klanten en ontdek waarom onze klanten onze beste ambassadeurs zijn!

Andere leuke artikels

Wat TikTok en Instagram reels voor jouw bedrijf kunnen doen

Wat TikTok en Instagram reels voor jouw bedrijf kunnen doen

In de digitale wereld van vandaag is het essentieel voor bedrijven om nieuwe strategieën te omarmen om op te vallen en te groeien. Twee platformen die de afgelopen jaren opvallend goed zijn gebleken in het vergroten van je merkbekendheid en het aantrekken van een...

De Essentiële Gids voor SEA en SEO: Wat is het verschil?

De Essentiële Gids voor SEA en SEO: Wat is het verschil?

In de wereld van digitale marketing zijn er twee termen die vaak voorbij komen: SEA (Search Engine Advertising) en SEO (Search Engine Optimization). Hoewel ze beide gericht zijn op het verbeteren van de online zichtbaarheid van een website, zijn SEA en SEO twee...

Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid?

Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid?

In de moderne zakenwereld is online zichtbaarheid van cruciaal belang voor het succes van een bedrijf. Met een groeiend aantal mensen dat dagelijks online actief is, is het essentieel geworden om jezelf op te laten vallen te midden van de concurrentie. Of je nu een...