fbpx

Janssen en Janssen

Wie is Janssen en Janssen?

Janssen en Janssen Vastgoed is een groep van vastgoedkantoren die actief zijn in 4 provincies. Deze samenwerking is klein gestart en gaandeweg uitgebreid naar een volwaardig partnership.

De afgelegde weg

De samenwerking begon klein, met enkel Facebook advertenties voor het binnenhalen van panden die verkocht moesten worden, zogenaamde ‘inkoop-leads’. Later werd de samenwerking uitgebreid met het beheer van de sociale media-kanalen en volgde ook een gerichte Linkedin automation-campagne. Vandaag zijn we trots te kunnen zeggen dat we als totaalpartner samenwerken met Janssen en Janssen. We ondersteunen hen tegenwoordig in hun volledige marketingstrategie.

Resultaten

Voor Janssen en Janssen is het makkelijker om de resultaten objectief te evalueren. Ze hebben immers in het verleden diverse marketingpartners gehad, maar de resultaten waren nooit zo goed als nu.

Dankzij de marketinginspanningen komen er regelmatig aanvragen binnen.

Binnen Janssen en Janssen wordt er veel belang gehecht aan Return on Investment. Hier blinkt IM Creative Marketing in uit volgens Stefaan Janssens, zaakvoerder van Janssen en Janssen.

Andere succesverhalen

De Kaasboerin Mol

LMJ Construct Turnhout