fbpx

Kaira Joris

Performance Marketeer 

🎯 Is innovatief en resultaatgericht 

🎯 Spendeert haar vrije tijd graag met familie

🎯 Ziet elke uitdaging als een opportuniteit om te groeien 

Maak kennis met Kaira – een creatieve en gedreven marketeer met een voorliefde voor verkoop en een grote passie voor muziek en beeldende kunst.


Buiten de werkuren is ze meestal te vinden in de fitness of aan de zijlijn van het voetbalveld om haar zoontje aan te moedigen. In een multitasking-rol voelt ze zich helemaal in haar element. Zelfs als ze met veel dingen tegelijk bezig is, raakt ze het overzicht niet kwijt. Naast de tijd die Kaira investeert in het verhogen van haar productiveit, kan ze haar rust vinden in de wellness of met haar vriendinnen bij haar favoriete restaurants.


Kansen spotten om het nét iets beter te doen dan de concurrenten, dat is waar ze energie van krijgt. Tijdens de opleiding Marketingsupport is haar liefde voor het vak dan ook alsmaar blijven toenemen. Consistentie en onderscheidend vermogen zijn steekwoorden die volledig op haar van toepassing zijn. Haar missie is het creëren van effectieve marketingstrategieën en het volle potentieel van bedrijven helpen ontgrendelen.

📍Hasselt

🍽 Empanada

🎬 Black Mirror

🍹Daiquiri

🧩Muziek, Fitness

🎵 Lartiste

Performance marketeer
Haar tweede naam betekent ‘waterlelie’

Ontdek onze creatieve duizendpoten