fbpx
LMJ Construct staat in de pers!

IM Creative Marketingbureau

Als marketingbureau helpen we bedrijven hun doelgroep te bereiken en hun merk te versterken door middel van effectieve marketingstrategieën. Bij LMJ Construct hebben we ons gericht op het vergroten van hun zichtbaarheid in de bouwsector en het opbouwen van hun reputatie als leverancier van diverse aanhangwagens, trailers, diepladers en kippers. Onze inspanningen hebben zich uitbetaald in het feit dat LMJ Construct in het nieuws komt vanwege hun samenwerking met Emtech, wat een belangrijke stap is in hun groei en ontwikkeling als bedrijf. Zo verschenen ze in het Nieuwsblad, Made in Limburg en Transporama.

Wie is LMJ?

LMJ Construct is een dealer van aanhangwagens in Turnhout uit en werd in 2009 opgericht door zaakvoerders Luc Van Gorp en Martine Noyens, samen met hun zonen: Rik & Carl Van Gorp. 

Met heel wat ervaring in de sector van aanhangwagens, diepladers en opleggers is LMJ vandaag  de dag ingeburgerd als het aanspreekpunt voor transportoplossingen voor de vakman & de transporteur. Emtech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische installaties en automatisering en heeft een vergelijkbare reputatie opgebouwd in hun vakgebied.

LMJ Construct slaat de handen in elkaar met Emtech

De samenwerking tussen LMJ Construct en Emtech is een logische stap gezien de complementaire expertise van beide bedrijven. LMJ Construct kan hun klanten nu een breder scala aan diensten aanbieden, inclusief de installatie en onderhoud van elektrische systemen. Emtech kan hun klanten op hun beurt helpen bij de bouw van een volledig geautomatiseerd gebouw of de modernisering van bestaande systemen.

Het is duidelijk dat deze samenwerking beide bedrijven ten goede zal komen. Het zal de dienstverlening van LMJ Construct uitbreiden en tegelijkertijd de expertise van Emtech versterken. Door hun krachten te bundelen, kunnen ze efficiënter werken en grotere en complexere projecten aannemen. Bovendien zullen ze kunnen profiteren van elkaars netwerken en klantenbestanden.

Als marketingbureau dat nauw samenwerkt met LMJ Construct, zijn we erg blij om te zien dat ze in het nieuws komen vanwege deze spannende samenwerking. Het is altijd geweldig om te zien dat onze klanten groeien en nieuwe kansen benutten. We geloven dat deze samenwerking de reputatie van LMJ Construct in de bouwsector zal versterken en hun positie als betrouwbare en deskundige bouwpartner zal versterken.

In een sector die voortdurend in beweging is, is het van essentieel belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends. LMJ Construct en Emtech hebben beide een lange staat van dienst en hebben een grondige kennis van hun vakgebieden. We zijn ervan overtuigd dat hun samenwerking zal resulteren in innovatieve oplossingen en hoogwaardige diensten voor hun klanten.

We kijken uit naar het succes van deze samenwerking en wensen LMJ Construct en Emtech veel succes toe in hun gezamenlijke projecten.

Andere leuke artikels

User Generated Content: wat en waarom?

User Generated Content: wat en waarom?

User generated content (UGC) is een krachtige tool geworden voor merken om dicht bij hun community te staan, vertrouwen op te bouwen en hun engagement rate te verhogen. UGC is elke vorm van content - zoals foto's, video's, reviews, testimonials, social media posts en...

Alles over de tone-of-voice van je bedrijf!

Alles over de tone-of-voice van je bedrijf!

Een sterke positionering van je bedrijf binnen de doelgroep begint met het bepalen van de juiste tone of voice. Maar wat houdt tone of voice precies in en waarom is het zo essentieel voor effectieve marketing? In deze blogpost verkennen we de definitie van tone of...