fbpx
LMJ Construct staat in de pers!

IM Creative Marketingbureau

Als marketingbureau helpen we bedrijven hun doelgroep te bereiken en hun merk te versterken door middel van effectieve marketingstrategieën. Bij LMJ Construct hebben we ons gericht op het vergroten van hun zichtbaarheid in de bouwsector en het opbouwen van hun reputatie als leverancier van diverse aanhangwagens, trailers, diepladers en kippers. Onze inspanningen hebben zich uitbetaald in het feit dat LMJ Construct in het nieuws komt vanwege hun samenwerking met Emtech, wat een belangrijke stap is in hun groei en ontwikkeling als bedrijf. Zo verschenen ze in het Nieuwsblad, Made in Limburg en Transporama.

Wie is LMJ?

LMJ Construct is een dealer van aanhangwagens in Turnhout uit en werd in 2009 opgericht door zaakvoerders Luc Van Gorp en Martine Noyens, samen met hun zonen: Rik & Carl Van Gorp. 

Met heel wat ervaring in de sector van aanhangwagens, diepladers en opleggers is LMJ vandaag  de dag ingeburgerd als het aanspreekpunt voor transportoplossingen voor de vakman & de transporteur. Emtech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische installaties en automatisering en heeft een vergelijkbare reputatie opgebouwd in hun vakgebied.

LMJ Construct slaat de handen in elkaar met Emtech

De samenwerking tussen LMJ Construct en Emtech is een logische stap gezien de complementaire expertise van beide bedrijven. LMJ Construct kan hun klanten nu een breder scala aan diensten aanbieden, inclusief de installatie en onderhoud van elektrische systemen. Emtech kan hun klanten op hun beurt helpen bij de bouw van een volledig geautomatiseerd gebouw of de modernisering van bestaande systemen.

Het is duidelijk dat deze samenwerking beide bedrijven ten goede zal komen. Het zal de dienstverlening van LMJ Construct uitbreiden en tegelijkertijd de expertise van Emtech versterken. Door hun krachten te bundelen, kunnen ze efficiënter werken en grotere en complexere projecten aannemen. Bovendien zullen ze kunnen profiteren van elkaars netwerken en klantenbestanden.

Als marketingbureau dat nauw samenwerkt met LMJ Construct, zijn we erg blij om te zien dat ze in het nieuws komen vanwege deze spannende samenwerking. Het is altijd geweldig om te zien dat onze klanten groeien en nieuwe kansen benutten. We geloven dat deze samenwerking de reputatie van LMJ Construct in de bouwsector zal versterken en hun positie als betrouwbare en deskundige bouwpartner zal versterken.

In een sector die voortdurend in beweging is, is het van essentieel belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends. LMJ Construct en Emtech hebben beide een lange staat van dienst en hebben een grondige kennis van hun vakgebieden. We zijn ervan overtuigd dat hun samenwerking zal resulteren in innovatieve oplossingen en hoogwaardige diensten voor hun klanten.

We kijken uit naar het succes van deze samenwerking en wensen LMJ Construct en Emtech veel succes toe in hun gezamenlijke projecten.

Andere leuke artikels

Optimaal profiteren van Black Friday en Cyber Monday? 7 tips

Optimaal profiteren van Black Friday en Cyber Monday? 7 tips

Black Friday en Cyber Monday behoren tot de meest lucratieve shoppingperiodes van het jaar. Of je nu een e-commercebedrijf runt of een kleine zelfstandige bent: dit is de uitgelezen kans om je omzet te verhogen en je klantenkring uit te breiden! In deze blogpost...

5 tips voor een goede social media strategie!

5 tips voor een goede social media strategie!

Social media, een constant veranderend medium waar toch iedereen op te vinden is.Helemaal up-to-date blijven met je social media strategie? Dan zijn deze 5 tips voor jou! 1: Onderzoek je doelgroep Een goede basis is belangrijk. Begin dus niet zomaar met posten op...

Wat TikTok en Instagram reels voor jouw bedrijf kunnen doen

Wat TikTok en Instagram reels voor jouw bedrijf kunnen doen

In de digitale wereld van vandaag is het essentieel voor bedrijven om nieuwe strategieën te omarmen om op te vallen en te groeien. Twee platformen die de afgelopen jaren opvallend goed zijn gebleken in het vergroten van je merkbekendheid en het aantrekken van een...