fbpx
Ontdek ons nieuw kantoor te Hasselt
Nieuw marketing kantoor Hasselt

Het jaar 2022 is begonnen en we gaan opnieuw een spannend jaar tegemoet. Dit jaar staat in het teken van uitbreiding, in alle mogelijke betekenissen van het woord. Zo gaan we eerst ons nieuw kantoor intrekken, met onze nieuwste collega erbij. Maar tegelijkertijd is er ook een gezinsuitbreiding op komst voor onze zaakvoerder, Ronny Domen.

Ons kantoor te Hasselt

Wil jij ons kantoor in Hasselt leren kennen? Spring dan zeker eens binnen op de Gouverneur Roppesingel 81. Ons kantoor is gelegen in het gebouw van Smartspace, op de grote ring van Hasselt, enkele gebouwen voorbij VOKA.

Flexibiliteit

Flexibiliteit blijft ontzettend belangrijk voor ons, zowel naar onze klanten toe, als naar onszelf toe. We zijn namelijk opgestart in het midden van de Corona-crisis. Dus we kennen bijna niets anders als thuiswerk.

Ons nieuw kantoor zal daarom 2 dagen per week gebruikt worden als uitgangsbasis zodat we als team kunnen brainstormen en elkaar kunnen helpen bij moeilijkere vraagstukken. Verder zullen we deze locatie uiteraard gebruiken als mooie ontvangstruimte voor klanten. Ons kantoor zelf zal eerder ingericht worden als studio-ruimte met opname materiaal om fotoshoots en videoshoots te organiseren voor onze klanten. Zo kunnen we de content die we creëren naar een hoger niveau brengen.

Zin in een kop koffie?

Wil jij ons nieuw kantoor eens bezoeken? De koffie, cappuccino of Latte Machiato staat al klaar!

Andere leuke artikels

Wat hebben we geleerd van onze nieuwste klanten?

Wat hebben we geleerd van onze nieuwste klanten?

De laatste maand was weer een heftige maand. Er zijn ondertussen weer 3 klanten bij gekomen waar we online advertenties voor beheren en alles daarrond. Toevallig zijn dit 3 klanten uit de e-commerce wereld. Aangezien zij uitsluitend online verkopen, zetten zij extreem...

Hoe IMMO-wereld het overkoopbare verkocht krijgt!

Hoe IMMO-wereld het overkoopbare verkocht krijgt!

IMMO-Wereld gaat juist dat stapje verder dan andere immo-kantoren. Ze hebben onlangs weer een prachtige verwezenlijking gedaan. Zo hebben zij, samen met enkele andere makelaars de opdracht gekregen om het voormalig Radio 2 gebouw op de Kinepolis-site te Hasselt te...