fbpx
Ontdek ons nieuw kantoor te Hasselt

Het jaar 2022 is begonnen en we gaan opnieuw een spannend jaar tegemoet. Dit jaar staat in het teken van uitbreiding, in alle mogelijke betekenissen van het woord. Zo gaan we eerst ons nieuw kantoor intrekken, met onze nieuwste collega erbij. Maar tegelijkertijd is er ook een gezinsuitbreiding op komst voor onze zaakvoerder, Ronny Domen.

Ons kantoor te Hasselt

Wil jij ons kantoor in Hasselt leren kennen? Spring dan zeker eens binnen op de Gouverneur Roppesingel 81. Ons kantoor is gelegen in het gebouw van Smartspace, op de grote ring van Hasselt, enkele gebouwen voorbij VOKA.

Flexibiliteit

Flexibiliteit blijft ontzettend belangrijk voor ons, zowel naar onze klanten toe, als naar onszelf toe. We zijn namelijk opgestart in het midden van de Corona-crisis. Dus we kennen bijna niets anders als thuiswerk.

Ons nieuw kantoor zal daarom 2 dagen per week gebruikt worden als uitgangsbasis zodat we als team kunnen brainstormen en elkaar kunnen helpen bij moeilijkere vraagstukken. Verder zullen we deze locatie uiteraard gebruiken als mooie ontvangstruimte voor klanten. Ons kantoor zelf zal eerder ingericht worden als studio-ruimte met opname materiaal om fotoshoots en videoshoots te organiseren voor onze klanten. Zo kunnen we de content die we creëren naar een hoger niveau brengen.

Zin in een kop koffie?

Wil jij ons nieuw kantoor eens bezoeken? De koffie, cappuccino of Latte Machiato staat al klaar!

Andere leuke artikels

User Generated Content: wat en waarom?

User Generated Content: wat en waarom?

User generated content (UGC) is een krachtige tool geworden voor merken om dicht bij hun community te staan, vertrouwen op te bouwen en hun engagement rate te verhogen. UGC is elke vorm van content - zoals foto's, video's, reviews, testimonials, social media posts en...

Alles over de tone-of-voice van je bedrijf!

Alles over de tone-of-voice van je bedrijf!

Een sterke positionering van je bedrijf binnen de doelgroep begint met het bepalen van de juiste tone of voice. Maar wat houdt tone of voice precies in en waarom is het zo essentieel voor effectieve marketing? In deze blogpost verkennen we de definitie van tone of...