fbpx

Rabia Tahirkhaili

Graphisch Designer 

🎯Ze zorgt extra goed voor haar conditie

🎯Ze houdt van een hamburger met extra mosterd

🎯Ze kan plezier vinden in alledaagse momenten

 

Maak kennis met Rabia, een creatieve ontwerpster met een onmiskenbare passie voor esthetiek en stijl. Met een aangeboren liefde voor winkelen stelt ze haar collectie coole brillen en modieuze outfits samen, altijd op zoek naar unieke stukken die haar artistieke gevoeligheden weerspiegelen.

Als oudste van haar broers en zussen is Rabia trots op haar rol als gidsfiguur, die haar dierbaren steun en inspiratie biedt. Met een prestigieuze beurs voor kunst aan een top kunstinstelling in Pakistan, heeft ze een diepgaande kennis van verschillende artistieke technieken en drukt ze zich vooral graag uit door middel van tekenen en digitale kunst. Naast haar professionele bezigheden houdt Rabia zich bezig met modellenwerk als boeiende hobby, waarbij ze haar flair voor creativiteit voor de camera laat zien.

Onlangs heeft ze een nieuw lid in haar leven verwelkomd – een speelse puppy die enorme vreugde en gezelschap brengt. Rabia werkt vanuit het comfort van haar huis en heeft een prachtig ontworpen studio waar ze haar artistieke talent kanaliseert en innovatieve ontwerpen genereert. In elk aspect van haar leven straalt Rabia creativiteit uit, voortdurend op zoek naar inspiratie en kansen om haar artistieke visie tot leven te brengen.

📍Lahore, Pakistan  

🍽 Mutton Karahi

🎬 The Patience Stone

🍹Jam e Sheeren

🧩 Schilderen / modelleren

🎵 Zayn Malik

Performance marketeer

Ze is vrijwel altijd gelukkig, zo’n 99% van de tijd

Ontdek onze creatieve duizendpoten