fbpx

Ronny Domen 

CEO, Marketing Strateeg 

🎯 Oprichter en zaakvoerder van IM Creative Marketing

🎯 Guilty Pleasure: Red Bull en andere energy drinks

🎯 Gepassioneerd door ondernemen

Ronny Domen is een man die altijd al druk in de weer is geweest. Hij begon zijn carrière als Marketing Manager bij de TRIXXO Groep, waar hij mede verantwoordelijk was voor het leggen van de fundamenten van het mooie groeiverhaal van het bedrijf. Daarnaast runde hij samen met zijn vrouw ook nog eens een eigen HoReCa-zaak. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en dus richtte Ronny 2,5 jaar geleden het digitaal marketingbureau IM Creative Marketing op. Ook hier stond groei centraal en dat is dan ook waar hij zijn klanten bij helpt: groeien door middel van een sterke online marketingstrategie. Dankzij zijn aanpak en expertise is het Ronny gelukt om in slechts 2,5 jaar tijd van 1 naar 10 teamleden te groeien en een indrukwekkende klantenportefeuille op te bouwen, met zeer goede resultaten voor deze klanten.

Om dit drukke leven te managen houdt Ronny er een strikte ochtendroutine op na. Zo begint hij zijn dag altijd sterk met een meditatie- of sportmomentje. In het weekend probeert hij graag tijd vrij te maken voor zijn twee dochters, Lauren en Chloé. Zij zijn dan ook vaak te vinden in de indoor speeltuin Beverland of de outdoor speeltuin de Kaasboerin.

Alhoewel hij gezond probeert te leven, kan je hem steevast spotten met een blikje Red Bull op zijn bureau. Ieder zijn guilty pleasure natuurlijk ;-).

📍Kinrooi   

🍽 Verse ravioli 

🎬 Van Wilder 

🍹Red Bull

🧩Joggen 

🎵 ACDC

Performance marketeer

Wist je dat Ronny 4 voornamen heeft…

Ontdek onze creatieve duizendpoten